VVS-tjänster i Södermanland

Vattenläckage? i behov av värmepump för fastigheten? Vi utför alla tänkbara VVS-arbeten åt våra kunder

VVS-service - Rörmokare i Trosa

Söker ni en kompetent och serviceinriktad rörmokare i Trosa? då har ni kommit rätt. Total VVS Trosa AB är en säker vatten-certifierad VVS-firma med omfattande erfarenhet, som utför ett brett utbud av VVS-tjänster. Exempel på det är installation av värmepumpar, installation av varmvattenberedare, stambyte, element samt byte och underhåll av ventiler. Hos oss garanteras ni ett professionellt VVS-arbete då alla våra medarbetare har hög kunskap och bred erfarenhet av olika typer av VVS-arbeten.

Vi åtar oss VVS-service och VVS-arbeten i Trosa, Gnesta, Vagnhärad, Nyköping, Söderälje och andra närliggande orter i Södermanland. Vi erbjuder även serviceavtal inom VVS till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, butiker, lokaler, värmepumpar osv 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Installera värmepump

Värmepumpen blir allt vanligare då fler får nys om dess fördelar. Den är ekonomisk i drift och billigare än andra värmesystem ute på marknaden. Värmepumpen omvandlar energin som har lagrats naturligt i luft, mark, vatten och berggrunden. Det är ur dessa källor som värmepumpen utvinner energi ur och omvandlar till värme, Vilket är till stor fördel för både ekonomin och miljön. Det finns olika sorters värmepumpar som exempelvis bergvärmepump och luftpump. Även inom luftpumpen hittar du ett flertal sorter.

Så vad väntar ni på? Beställ er nya värmepump hos oss så sköter vi allt kring installation och service. Våra tekniker kommer hem till er och efter en genomgång av era och husets förutsättningar presenterar dem vilken värmepump som passar er bäst.

Låt oss göra service av din luftpump

Vill ni undvika oväntade kostnader som kan bli höga, speciellt vintertid? Låt oss göra service av er värmepump. Vi har erfarenhet av ett flertal märken och utför service av såväl elpannor som värmepumpar, oavsett om det är bergvärme, frånluft och luftvatten. Genom att göra service av värmepumpen agerar ni förebyggande, på så sätt slipper ni att värmepumpen minskar i effekt p.g.a. smuts i systemet. Dessutom bibehålls livslängden och effekten ökar genom servicen. Vår servicee är väldigt noggrann och genomgående. Vi kontrollerar och rengör samtliga filter, kontrollerar och reparerar olika komponenter som exempelvis fläkt, skvallerrör, köldbärare, ventiler med mera.

Ni vet väl om att vi har VVS-jour dygnet runt, 7 dagar om veckan? Så har ni problem med värmepumpen kan ni kontakta oss på 073-943 65 73, så hjälper vi er.

Varmvattenberedare installation

Varmvattenberedaren är praktisk och nödvändig för den som bor i ett hus. Bor man i lägenhet får man varmvatten via bostadshusets värmesystem men i ett eget hus är det ägaren som själv ansvarar för att ordna så att varmvattnet kommer fram. Varmvattenberedaren värmer vattnet och förser hushållet med varmt vatten. Förutom den uppenbara fördelen att boenden får fram varmvatten är en fördel att man undviker legionellabakterier genom att ha minst 60 grader inställd i varmvattenberedaren.

Det finns ett flertal av varmvattenberedare som passar för olika förutsättningar. Kontakta oss så går vi igenom ert hushåll och kan därmed presentera vilken typ av vattenberedare och modell som passar ert hushåll bäst.

VVS-Service

Vi utför alla typer av servicearbeten och reparationer inom VVS. Ett servicearbete initieras ofta av ett akut problem hos dig som kund. Det kan exempelvis vara läckage, en sprucken avloppsstam eller en frusen värmeledning. Våra rörmontörer utför ett professionellt arbete, såklart fackmannamässigt arbete enligt gällande byggnorm. Alla våra montörer är certifierade och har alla nödvändiga behörigheter för att kunna utföra VVS-arbeten.

Rörfilmning

Upptäck fel i ledningar och avloppssystem med oss. Har du återkommande problem i dina ledningar och avloppssystem är det klokt att utföra en filmning av rören. Med filmning kommer vi åt att granska ledningar och rör inifrån med hjälp av speciell filmutrustning. Anledningarna till problemen är många och kan bero på allt från rörbrott och sättningar till ansamlingar av material.

Läcksökning

Läcker det vatten i badrummet? Något mystiskt läckage i din bostadsrätt som du har svårt att lokalisera? Vi på Total VVS Trosa AB lokaliserar alla typer av läckor och kan därmed åtgärda problemet så att du har ett läckfritt hem. Misstänker du läckage ska du ta det på största allvar. En minimal vattenläcka kan resultera i ett svinn på minst 50 liter vatten per dygn. Spara pengar och värna om miljön med oss genom att regelbundet granska rörsystemen och vatteninstallationer.

Vi bygger undercentraler

Vi utför byggnation av undercentraler (fjärrvärmecentraler och kylcentraler) till såväl fastighetsägare och industrier inom olika branscher. Utöver detta sköter vi tillsyn, underhåll och felavhjälpande underhåll på undercentraler.

Vi erbjuder

  • Rådgivning

  • Samordning

  • Projektering

  • Installation

  • Service & underhåll

Skicka in din offertförfrågan

Installation värmepump
Service / reparation av värmepump
Installation varmvattenberedare
Service / reparation varmvattenberedare
Övrigt