Köksrenovering & badrumsrenovering i Nyköping & Södermanland

Bygger ni nytt hemma? Vi hjälper er med att renovera köket och badrummet

Vi utför professionell renovering av badrum & kök

Behöver badrummet renoveras eller är köket utdaterat? Vill ni kunna spendera timmar i köket med att laga lyxiga middagar? Låt oss vara med och förverkliga era drömmar. Vi har omfattande erfarenhet av att renovera badrum och kök. Våra kunder består av allt från privatpersoner till företag och bostadsrättsföreningar och vi kan erbjuda helhetslösningar. Vi är med från början till slut. Badrum och kök är två viktiga komponenter i ens hem där stor del av tiden hemma spenderas i form av matlagning och sköna duschar. Just därför är det viktigt att dessa två delar av hemmet är i bästa skick, med oss är det endast det bästa skicket du uppnår.

Vi åtar oss renoveringsuppdrag för kök och badrum i Nyköping, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Söderälje och andra närliggande orter i Södermanland.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Vi renoverar badrummet

Låt våra professionella rörmontörer hjälpa er med er badrumsrenovering i Nyköping med omnejd så kan du vara säker på att ni får ett snyggt och hållbart resultat som varar i flera år framöver. Vår personal har våtrumsbehörighet och god kunskap av att renovera badrum. Badrumsrenovering kan vi erbjuda som totalentreprenad så att ni som kund slipper kontakt med flera underleverantörer. Vi sköter arbetet och du har en kontaktpunkt. Våra tjänster är skräddarsydda och anpassas utifrån dina förutsättningar. Vi hjälper dig med att utveckla dina idéer och tankar vidare så att du kan få ditt drömbadrum.

Köksrenovering i Trosa

Vi strävar efter att uppdraget ska vara så enkelt och smidigt för er som kund. Hos oss erbjuds ni en helhetslösning inom köksrenovering där vi levererar alla material och gör allt arbete så att du äntligen får ditt drömkök. Vår personal har all erfarenhet och kompetens som krävs inom fältet som exempelvis plattsättning, snickeri och VVS bland annat. Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt. Om det önskas kan du även få ta del av våra referenser. Vi hjälper dig med allt från planering, bygg, installation av vitvaror och allting annat som kan behövas för det nya köket.

Invändig husrenovering

Är rummen slitna eller vill du byta stil och tema i hemmet? Låt oss hjälpa dig med att renovera huset. Vi utför professionell totalrenovering av hela huset, allt från sovrum och hall till vardagsrum, där vi utvecklar dina idéer och tankar. Vi är med dig från början till slutet och finns där för att agera bollplank och svara på dina frågor. Efter oss lämnar vi nöjda kunder med ett fräscht och vackert hem.

Skicka in din offertförfrågan

Badrumsrenovering
Köksrenovering
Övrigt